## AOHP 2024 National Conference - Agenda At A Glance

Wednesday, So	eptember 4 – Pre-conference Workshops (Breakfast not
7:00 am – 4:30 pm 8-hour WS Citizens C	Workshop (W001) Basic Essential Curriculum for the Occupational Health Professional in Healthcare Denise Knoblauch, BSN, RN, COHN-S/CM, Kathleen O'Neill, RN, CCM, CPDM, and Cathy Floyd, RN, BSN, MSN, DPA, COHN-S, CSMP, FAAOHN Lunch not included
8 am – 10 am  2-hour WS  Citizens B	Workshop (W002) Intermediate/Advanced Updating Bloodborne Pathogen Exposure Response and Follow Up Based on Local Learnings Janine Smith, RN, BSN
8 am – 10 am  2-hour WS  Texas A	Workshop (W003) Intermediate ADA and FMLA Workshop: Putting Legal Concepts to the Test Tabe Mase, MJ, MSN, FNP-C, CHC, COHN-S
10:10 am – 11:10 am 1-hour WS Citizens B	Workshop (W004) Intermediate/Advanced Optimizing Electronic Injury Reporting to Improve Data and Understanding of Worker Injury Trends Janine Smith, RN, BSN
10:10 am – 11:10 am 1-hour WS Texas A	Workshop (W005) Intermediate Controlled Substance Accountability: Role of the Occupational Health Professional Tabe Mase, MJ, MSN, FNP-C, CHC, COHN-S
10:10 am - 12:10 pm 2-hour WS Continental	Workshop (W006) Intermediate/Advanced Collaborative Strategies to Optimize Return-to-Work and Overcome Delayed Recovery: Practical Insights and Real-World Applications through Case-Based Discussion Steven Wiesner, MD, Rajiv Das, MD, and Miranda Kofeldt, PhD
1:10 pm – 3:10 pm  2-hour WS Citizens B	<ul> <li>Workshop (W007) Intermediate</li> <li>Digital Innovations in Occupational Health: Strategies for Enhanced Employee</li> <li>Health and Operational Efficiency         <ul> <li>Transforming Employee Health Services: A Digital Journey with Baylor Scott &amp; White Health System</li> <li>Kimbrea Smith, MSN, RN, Kathy Maltchev, OTR/L, MPH, and Lisa Vasek</li> </ul> </li> <li>Elevating Occupational Health Excellence through Digital Transformation Moira Heilmann, BS, MS and Diana Cox</li> <li>Integration and Implementation of Technology and the Impact on Associate Health</li> <li>Nicole Souza, DNP, RN, Caryn Williams, and Hannah Hamilton, MSN, RN</li> </ul>
1:10 pm – 3:10 pm 2-hour WS Texas A	Workshop (W008) Intermediate Injury Prevention Strategies in the Hospital Setting: An Evidence-Based Approach Erin Davis, AGNP-C, MS, RN, BSN, ATC and Lisa Timpone, ATC, CEAS
1:10 pm - 2:10 pm 1-hour WS Continental 1:10 pm - 2:10 pm 1-hour WS Texas C	Workshop (W009) Intermediate Creating a Successful Transitional Work Program Cathy Floyd, RN, BSN, MSN, DPA, COHN-S, CSMP, FAAOHN Workshop (W010) Intermediate How to Start and Operate an Occupational Medicine Business Andrew J. Seter, MD

1. 10 1.10	the state of the s
2: 20 pm – 3:20 pm	Workshop (W011) Intermediate
1-hour WS	Communication to C-Suite: How to Impress and Get Leadership Buy-In for Your
Continental	Quality Improvement Project in Occupational Health
	Lija Gireesh, DNP, MBA, FNP-BC, NEA-BC, COHN-S
2:20 pm – 3:20 pm	Workshop (W012) Basic
1-hour WS	Implementing and Maintaining a Safe Patient Handling and Mobility Program: An
Texas C	Occupational Health Nurse Perspective
	Lori Fassler, DNP, RN
2: 20 pm – 3:20 pm	Workshop (W013) Basic
1-hour WS	How To Develop A Surveillance Program
Texas D	Sacha H. Gutierrez, MD, MS, FACOEM
Wednesday, Se	eptember 4 - General Session
4:15 pm – 4:30 pm	Welcome
Crystal D	National Conference Chair Lydia Crutchfield, MA, BSN, RN, CLC
•	AOHP Executive President Stacy Smirl, MSM, BSN, RN, COEE, COHN-S
4:30 pm - 5:45 pm	Opening Keynote (GS001) Advanced
GS 75 min	Conducting Difficult (and Courageous) Conversations: From Avoidance to
Crystal D	Successful Outcomes
	Steven Wiesner, MD and Mitch Kusy, PhD
5:50 pm – 7:20 pm	Opening Decention at Exhibition Hell
Crystal ABC	Sponsored by Enterprise Health  Find the specific of the speci
7:00 am -7:30 am	tember 5 – General Sessions  BREAKFAST
Crystal D	Sponsored by Heart of America Chapter and Northeast Chapter
7:30 am – 7:40 am	Welcome
Crystal D	National Conference Chair Lydia Crutchfield, MA, BSN, RN, CLC
Crystar D	
7:40 am 8:40 am	
Crystal D	(OII) LIUCKIIV
	<del>                                     </del>
	!
Crystal D	
Crystal ABC	Sponsored by North Carolina Chapter and Pacific Northwest Chapter
10:05 am – 10:35 am	(A003) Basic
GS 30 min	2023 AOHP Benchmarking Survey
Crystal D	Denise Knoblauch, MSN, RN, COHN-S/CM, Asha Roy, PhD, OTD, OTR/L, MBA,
	MAS PS HQ, CSPHP, CWcHP, CEASII, AOEAS, Tom Gilliam, PhD, Lydia F.
	Crutchfield, MA, BSN, RN, CLC, and Stacy Smirl, MSM, BSN, RN, COEE, COHN-
<u></u>	S
	(A004) Intermediate/Advanced
10:35 am – 11:20 am	
10:35 am – 11:20 am <b>GS 45 min</b>	Vaccinating Healthcare Personnel: Where Have We Been; Where Are We Going?
10:05 am – 10:35 am GS 30 min Crystal D	(A002) Basic The Power of Prevention: Mastering Safe Patient Handling and Mobility Risk Assessments Asha Roy, PhD, OTD, OTR/L, MBA, MAS PS HQ, CSPHP, CWcHP, CEAS II, AOEAS BREAK and Visit Exhibitors Sponsored by North Carolina Chapter and Pacific Northwest Chapter (A003) Basic 2023 AOHP Benchmarking Survey Denise Knoblauch, MSN, RN, COHN-S/CM, Asha Roy, PhD, OTD, OTR/L, MBA, MAS PS HQ, CSPHP, CWcHP, CEASII, AOEAS, Tom Gilliam, PhD, Lydia F. Crutchfield, MA, BSN, RN, CLC, and Stacy Smirl, MSM, BSN, RN, COEE, COHN-S

ASCITUAL	ALA Otalioc
11:20 am – 12:05 pm	(A005) Intermediate
GS 45 min	Aging and Sarcopenia – Not a Good Combination!
Crystal D	Tom Gilliam, PhD and George P. Giannakos, MSN
12:05 pm – 1:00 pm	Lunch - Exhibit Hall
Crystal ABC	Poster Session
1:00 pm – 2:00 pm	(A006) Intermediate
GS 60 min	Introduction to OSHA and OSHA Updates
Crystal D	John P. Walsh, MS, BS, CSC
2:00 pm – 2:45 pm	(A007) Basic/Intermediate
GS 45 min	Psychological Safety and Workplace Violence Dee Kumpar, MBA, BSN, RN
Crystal D	
2:45 pm – 3:15 pm	(A008) Basic
GS 30 min	Basics of Radiation Safety
Crystal D	Julianne M. Pollard-Larkin, PhD
3:15 pm – 3:40 pm	BREAK and Visit Exhibitors
Crystal ABC	Sponsored by CA Southern Chapter
3:40 pm – 4:25 pm	(A009) Intermediate
GS 45 min	Assessing Differences of Occupational Blood & Body Fluid Exposure Incidents
Crystal D	Between Nurses & Physicians: 2023 EPINet Snapshot
	Amber Hogan Mitchell, DrPH, MPH, CPH
4:25 pm – 5:25 pm	(A010) Intermediate
GS 60 min	Optimizing Healthcare Onboarding: Strategies for Boosting Productivity,
Crystal D	Enhancing Retention, and Streamlining Processes
	Tami Wilcoxson, Lynda Grant, MSN, RN, PHN, and Page Thompson (Moderator)

Friday, September 6 – General & Breakout Sessions	
7:00 am – 7:30 am	BREAKFAST
Crystal D	Sponsored by Mid-Atlantic Chapter, California Northern Chapter and Pacific
	Northwest Chapter
7:30 am – 8:15 am	Friday Opening Keynote (B001) Basic/Intermediate
GS 45 min	Tuberculosis Basics: The What, Why, How, and Weird of Policy, Testing, and
Crystal D	Treatment in One Session Sponsored by California Northern Chapter
	Wendy Thanassi, MD, MA, MRO
8:15 am – 9:00 am	(B002) Intermediate/Advanced
GS 45 min	Master Mindfulness with Mental Fitness for Optimal Productivity,
Crystal D	Communication, and Health & Wellbeing
	Lisa Hammett
9:00 am – 9:30 am	Break – Last Visit with Exhibitors
Crystal ABC	Poster Session
9:30 am – 10:15 am	(B003) Basic
BO 45 min	Southern Illinois Healthcare – A Journey to Improve Caregiver and Patient Safety
Texas A	Tariq Alkhatim, MS and Andy Rich, MS, OTR/L, CSPHP
9:30 am – 10:15 am	(B004) Basic/Intermediate
BO 45 min	The Missing Piece of the Puzzle
Texas B	Dee Kumpar, MBA, BSN, RN
9:30 am – 10:15 am	(B005) Basic
BO 45 min	Stress First Aid in Healthcare
Continental	Sue Stewart, RN, DNP, MBA, COHN-S, COHC

Agenda	At A Glance
9:30 am – 10:15 am	(B006) Basic/Intermediate
BO 45 min	Invest in Yourself: The Value of Specialty Certification
Texas CD	Betty Sanisidro, DNP, MSN, COHN-S, APHN-BC
9:30 am – 10:15 am	(B007) Intermediate
BO 45 min	Reducing Work Injuries Related to Lifting and Moving of Patients
Citizens AB	Andrea Santiago, MSN, RN, CEN, TCRN
10:25 am – 11:10 am	(B008) Basic
BO 45 min	Celebrating Safety: Building and Positively Reinforcing a High-Reliability Safety
Texas A	Culture
	Cory Worden, PHD* (ABD), MS, SCHM, SCP, CHSP, ARM, REM, CESCO
10:25 am – 11:10 am	(B009) Basic/Intermediate
BO 45 min	Fitness for Duty – A Proactive Approach
Texas CD	Casey J. McDermitt, MSN, RN, PHRN, CHOP(B)
10:25 am – 11:10 am	(B010) Basic/Intermediate
BO 45 min	Unlocking the Potential for Increased Efficiency by Transitioning to a Virtual
Continental	Employee Transfer Process
	Amber Jaimes, BSN, RN and Jennifer Baugh, BSN, RN
10:25 am – 11:10 am	(B011) Intermediate
BO 45 min	Measles Exposure-Are You Ready?
Texas B	Mattie Dotson, BSN, RN and Jennifer McMahon, BSN, RN
10:25 am – 11:10 am	(B012) Basic
BO 45 min	Historical Events and Trends that Shaped the Field of Ergonomics/Safety
Citizens AB	Kathy Espinoza, MBA, MS, CPE
11:20 am –	(B013) Basic
12:05 pm	Let's Talk Successfully Executing the Crucial Conversation in the Virtual Age
BO 45 min	Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila
Citizens AB	Quinn, PhD, RN
11:20 am –	(B014) Basic
12:05 pm	Mental Health and Employee Health: Dealing with an Employee in Crisis
BO 45 min	Elizabeth Bennett, BSN, RN, COHN-S, MALC, BCLC
Texas A	
11:20 am –	(B015) Basic
12:05 pm	Healthy Workforce: Enhancing MSD Prevention through Risk Assessment,
BO 45 min	Collaboration, and Innovative Solutions
Texas B	Kristie Elton, BSPT, MSPT, CHSP, CPHRM and Moira Heilmann, BS, MS
11:20 am –	(B016) Basic/Intermediate
12:05 pm <b>BO 45 min</b>	Workplace Violence Prevention and Management: Prioritizing Employee Safety Samantha Russell, BSN, RN and Lisa Wojtak, BSN, RN, COHN-S
Texas CD	Samantha Russell, BSN, RN and Lisa Wojtak, BSN, RN, COHN-S
11:20 am –	(B017) Intermediate
12:05 pm	Associate Safety - Striving for Zero Harm for Our Associates
BO 45 min	Shanda Price, DNP, MSN, RN and Mandy Klipa, MSN, ARPN
Continental	Shahaa Frice, Divi , Wisiv, Kiv and Wanay Kiipa, Wisiv, AKFIV
12:05 pm –	LUNCU Annual Business Macting and Lunchess
1:40 pm <b>Crystal D</b>	LUNCH – Annual Business Meeting and Luncheon  Sponsored by OIAGEN And Retractable Technologies  OIAGEN  TECHNOLOGIES
	Sponsored by QIAGEN And Retrictable recimologies QIAGEN
1:40 pm – 2:25 pm <b>BO 45 min</b>	(B018) Intermediate/Advanced  Making the Workplace Body Substance Exposure Process for Bloodborns
	Making the Workplace Body Substance Exposure Process for Bloodborne
Continental	Pathogens 'Work for Us' Rather than 'Work Against Us'

Laurie Leah Lowery, RN

	At A Otalice
1:40 pm – 2:25 pm	(B019) Intermediate
BO 45 min	Ease the Pain of Annual Flu Campaigns and NHSN Reporting
Citizens AB	Brian Konowalchuk, MD, MPH, Jeremy Elias, BBA, and Sarah Gilmore, BSN, RN
1:40 pm – 2:25 pm	(B020) Intermediate
BO 45 min	Fatigue Risk Management: 5 Strategies for Managing an Occupational Hazard
Texas A	Andres Moore-Ede and Irene Fassler, JD, MSW
1:40 pm – 2:25 pm	(B021) Intermediate
BO 45 min	Respiratory Protection Program – Plan, Policy, and Implementation
Texas B	Patricia Groholski, MBA and Ashley Locklear, BSN, RN
1:40 pm – 2:25 pm	(B022) Basic
BO 45 min	Safe Patient Handling for Pediatrics
Texas CD	Randal Price, CSP and Mike Carbon
2:35 pm – 3:20 pm	(B023) Basic
BO 45 min	
	Mindful Balance: Cultivating Work/Life Synergy through Self-Care Practices Jennifer Jenkins
Texas A	
2:35 pm – 3:20 pm	(B024) Intermediate
BO 45 min	Decreasing the Hazards of Hazardous Drugs through Implementation of
Continental	Surveillance Programs
	Shanda Price, DNP, MSN, RN and Mandy Klipa, MSN, ARPN
2:35 pm – 3:20 pm	(B025) Basic
BO 45 min	Influenza Declinations – Pre-Pandemic vs Post-Pandemic
Texas B	Surujdai Singh, BSN, RN and Jenny Qu, BSN, RN-BC
2:35 pm – 3:20 pm	(B026) Advanced
BO 45 min	Care Redesign in the Face of Crisis
Citizens AB	Sarah Gilmore, BSN, RN and Brian Konowalchuk, MD, MPH
<del>2:35 pm – 3:20 pm</del>	(B027) Basic
<del>2:35 pm – 3:20 pm</del> <del>BO 45 min</del>	
BO 45 min	Maintaining Workforce from Hire to Retire
BO 45 min Texas CD	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate
BO 45 min Texas CD 3:30 pm - 4:15 pm	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT
BO 45 min Texas CD 3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S
BO 45 min Texas CD 3:30 pm – 4:15 pm BO 45 min	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate
BO 45 min Texas CD 3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A 3:30 pm - 4:15 pm	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S
BO 45 min Texas CD 3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A 3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider
BO 45 min Texas CD 3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A 3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Steess Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila
BO 45 min Texas CD  3:30 pm — 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm — 4:15 pm BO 45 min Citizens AB	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Steess Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN  (B030) Advanced
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Step Step Step Step Step Step Step Step
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN  (B030) Advanced Meaningful DEI: Emotional and Physical Safety Associated with the Employee Who Is Obese
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance of Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN  (B030) Advanced Meaningful DEI: Emotional and Physical Safety Associated with the Employee Who Is Obese Susan Gallagher, PhD, MSN, RN, CBN
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B  3:30 pm - 4:15 pm	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Danc fot Siccess Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN  (B030) Advanced Meaningful DEI: Emotional and Physical Safety Associated with the Employee Who Is Obese Susan Gallagher, PhD, MSN, RN, CBN  (B031) Intermediate/Advanced
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Danc for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN  (B030) Advanced Meaningful DEI: Emotional and Physical Safety Associated with the Employee Who Is Obese Susan Gallagher, PhD, MSN, RN, CBN  (B031) Intermediate/Advanced A Bridge from Lagging to Leading Indicators: Using Surveillance to Bolster an
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B  3:30 pm - 4:15 pm	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Step Step Step Step Step Step Step Step
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas CD	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Step Step Step Step Step Step Step Step
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN  (B030) Advanced Meaningful DEI: Emotional and Physical Safety Associated with the Employee Who Is Obese Susan Gallagher, PhD, MSN, RN, CBN  (B031) Intermediate/Advanced A Bridge from Lagging to Leading Indicators: Using Surveillance to Bolster an Employee Injury Program Christopher Blank, MPH, CIC and Sarah Osdieck, MSN, FNP-BC, COHN-S  (B032) Basic/Intermediate
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas CD	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Danc At Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN  (B030) Advanced Meaningful DEI: Emotional and Physical Safety Associated with the Employee Who Is Obese Susan Gallagher, PhD, MSN, RN, CBN  (B031) Intermediate/Advanced A Bridge from Lagging to Leading Indicators: Using Surveillance to Bolster an Employee Injury Program Christopher Blank, MPH, CIC and Sarah Osdieck, MSN, FNP-BC, COHN-S  (B032) Basic/Intermediate Unlocking Comfort and Productivity: Effective Ergonomics at Your Office and
BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas A  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Citizens AB  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas B  3:30 pm - 4:15 pm BO 45 min Texas CD  3:30 pm - 4:15 pm	Maintaining Workforce from Hire to Retire Vince Benedetto, PT, DPT  (B028) Intermediate The Leadership Two Step in Occupational Health: Dancing the Dance for Success Deb Kiker, RN, MSN, COHN-S  (B029) Basic/Intermediate Sweetness Overload: Type 2 Diabetes Update for the Occupational Health Provider Kim Olszewski, DNP, CRNP, COHN-S/CM, FAAOHN, FAANP, FAAN and Sheila Quinn, PhD, RN  (B030) Advanced Meaningful DEI: Emotional and Physical Safety Associated with the Employee Who Is Obese Susan Gallagher, PhD, MSN, RN, CBN  (B031) Intermediate/Advanced A Bridge from Lagging to Leading Indicators: Using Surveillance to Bolster an Employee Injury Program Christopher Blank, MPH, CIC and Sarah Osdieck, MSN, FNP-BC, COHN-S  (B032) Basic/Intermediate

4:25 pm – 4:55 pm	(B033) Basic
30 min GS	"Fill the Gap" Mini-EXPO-STOP Blood and Body Fluid Exposure Survey Results
Crystal D	Terry Grimmond, FASM, BAgrSc, GrDpAdEd and Julie Nicholas, BSN, RN, COHN-S, COEE
4:55 pm – 5:40 pm	(B034) Closing Presentation Basic
45 min GS	Cultivating Relationships in an Ever-Changing Workforce
Crystal D	Kathy Espinoza, MBA, MS, CPE
	Sponsored by CA Southern Chapter
5:40 pm – 6:10 pm	Committee Meetings
Crystal D	Strategic Initiatives Committee
	Continuing Education Committee
	National Conference Committee